Hotel Royal je mali hotel, koji se nalazi u samom centru Bijelog Polja. U sklopu hotela se takođe nalazi jedan od najboljih restorana u Bijelom Polju. Hotel Royal posjeduje svoj parking koji je pod video nadzorom i potpuno je bezbjedan, parking je besplatan za goste hotela. Posjetite hotel Royal i uvjerite se u visoko kvalitetnu ponudu hotela Royal.

Hotel posjeduje deset luksuzno opremljenih soba. Jednu jednokrevetnu sobu, 3 trokrevetne, 3 dvokrevetne i Royal deluxe studio apartman:

Royal 1,  je konforna dvokrevetna soba sa kupatilom, klma uredjajem, TV LCD i Internetom.

Royal 2 je jednokrevetna soba opremljena sa kupatilom hidromasažnom tuš kabinom, klima uredjajem, TV LCD i Internetom koji je besplatan.

 Royal 3,  je koforna dvokrevetna soba. Sa dva odvojena kreveta i kupatilom. Takodje soba posjeduje i klima uredjaj, TV i Internet koji je besplatan.

 Royal 4,  je velika konforna trokrevetna soba, sa jednim bračnim i krevetom za jednu osobu. Soba posjeduje kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom, klima uređaj, radni sto, TV LCD i Internet koji je besplatan za goste hotela.

 Royal 5,  je jednokrevetna soba sa kupatilom. U sklopu sobe se nalaze i klima uredjaj, TV LCD i Internet koji je besplatan za goste hotela.

ROYAL DELUXE, Royal Deluxe je luksuzan apartman od 40 kvadrata. U sklopu apartmana se nalazi veliki masazer za dvije osobe, takođe apartmana posjeduje i hidromasažnu tuš kabinu. Apartman posjeduje i 2 LCD televizora, klima uredjaj, šank, frižider i bežični internet koji je besplatan u čitavom hotelu.

 RESTORAN ROYAL

Restoran Royal se nalazi u samom centru Bijelog Polja u sklopu Hotela Royal. Restoran Royal je jedan od najboljih restorana u Bijelom Polju i jedno je od omiljenih mjesta za izlazak ljudi u Bijelom Polju. Restoran ima veoma raznovrsnu kuhinju, ima veoma veliki izbor pica i domacih specijaliteta.

 

KONTAKT:
 Hotel Royal
Adresa: Bijelo Polje, 84000 Bijelo Polje, Crna Gora
Tel: +382 (0)50 431 900
Faks: +382 (0)50 431 295
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Web site: www.hotel-royal.me